
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Elk foodbedrijf – groot of klein – is bezig met duurzaamheid. CO2-footprint berekenen, reststromen in kaart brengen, energie duurzaam winnen. De...
Supermarktketen PLUS werd onlangs voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt. Duurzaamheidsmanager Marlijn Simons van PLUS...
Grote voedingsproducenten zoals Cosun Beet Company, KraftHeinz, FrieslandCampina, Danone en Unilever hebben een intensieve samenwerking opgezocht met...
Het nieuwe klimaatplan van het kabinet zorgt ervoor dat duizenden bedrijven, waaronder ook veel in de voedingsindustrie, komend jaar mogelijk...
Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2035 minstens 20 procent minder drinkwater verbruiken. Experts van Bilfinger Tebodin vrezen echter dat...
Klimaatactivisten demonstreerden maandag in het Forum-gebouw van Wageningen University & Research. De actievoerders willen dat de universiteit de...
Eigenaar en directeur Martijn Koenders van koekjesfabrikant Pally Biscuits zet volop in op duurzaamheid, maar krijgt soms buikpijn van de...
Voedselverspilling tegengaan is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven proberen de verspilling in de eigen keten...
Voedingsmiddelenproducenten die nog een slag hebben te slaan in afvalwaterzuivering en waterhergebruik, kunnen inspiratie opdoen bij de Belgische...