
Een goede voedselveiligheidscultuur neerzetten: ga er maar aanstaan als beginnend of zelfs gevorderd kwaliteitsprofessional. Niet zelden loop je...
Een goede voedselveiligheidscultuur neerzetten: ga er maar aanstaan als beginnend of zelfs gevorderd kwaliteitsprofessional. Niet zelden loop je...
Foodwatch is al jaren een lastige luis in de pels van de Nederlandse voedingsindustrie. De zelfbenoemde voedselwaakhond voert publiekscampagnes...
Onderweg met de auto of de trein en ondertussen meer leren over R&D in food of voedselveiligheid en kwaliteit? Dan zijn podcasts een handige manier...
Redefine Meat produceert plantaardige vleesvervangers door onder andere het gebruik van 3D-printen. Op de SIAL in Parijs introduceert het bedrijf een...
Met alle aandacht voor vega- en veganvarianten, lijkt de innovatie van echte zuivelproducten zoals kaas soms onder te sneeuwen. Toch is bij de...
VMT is de komende dagen op de SIAL, een van de grootste levensmiddelenbeurzen van Europa. Op het SIAL innovatieplein zet de beursorganisatie een...
De vleessector vindt dat ze zich het afgelopen decennium veel te weinig hebben laten horen in het maatschappelijke en politieke debat over de...
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
Hoe lastig is het om in 2022 nog met een interessant foodproduct op de markt te komen? Voorop blijft staan dat het lekker is, maar het moet ook...
Johan Hulleman was tien jaar lang verantwoordelijk voor de voedselkwaliteit en integriteit van de voedingsmiddelen die bij ’s Neerlands tweede...