Trending in 2022: Voedselveiligheid en duurzaamheid onlosmakelijk...
De voedingsmiddelenindustrie heeft zich de afgelopen jaren heel flexibel en snel moeten aanpassen aan alles wat op de industrie afkwam. De...
De voedingsmiddelenindustrie heeft zich de afgelopen jaren heel flexibel en snel moeten aanpassen aan alles wat op de industrie afkwam. De...
KENNISPARTNER - In het afgelopen halfjaar werden foodbedrijven meer dan ooit genoodzaakt om te digitaliseren. Kwaliteitswerkzaamheden moesten op...
KENNISPARTNER - Vanaf april 2020 gelden er nieuwe regels over de vermelding van het land van oorsprong en de plaats van herkomst op het etiket van...
KENNISPARTNER - Besmettingen met Listeria monocytogenes komen regelmatig voorbij in het nieuws. Beheersing van deze ziekteverwerker is een hot item...
Kwaliteitsmanagement stond ooit onderaan in het organogram van een levensmiddelenproducent. "Maar de kwaliteitsmanager schuift steeds verder op naar...
KENNISPARTNER - Volgens Europese cijfers stijgt het aantal listeriabesmettingen sinds 2012 gestaag. Het afgelopen jaar waren er in Nederland al...
KENNISPARTNER - Al zeker vijf jaar speelt de discussie tussen vleesbedrijven en de NVWA over de manier waarop bepaald kan worden of een product onder...
KENNISPARTNER - In kwaliteitsland is het nooit rustig. Je moet er als kwaliteitsmanager op toezien dat producten voedselveilig zijn en aan alle...
KENNISPARTNER - De claim 'Zonder toegevoegde suikers' roept nogal eens wat vragen op. Mag dit vermeld worden als het product zoetstoffen bevat? De...