Hoe weet je zeker dat E.coli niet in je product voorkomt?
KENNISPARTNER - In 2011 werden meer dan 3.000 mensen ziek na het eten van kiemgroenten die waren besmet met de EHEC-bacterie O104-H4. Ook recenter...
KENNISPARTNER - In 2011 werden meer dan 3.000 mensen ziek na het eten van kiemgroenten die waren besmet met de EHEC-bacterie O104-H4. Ook recenter...
KENNISPARTNER - In de komende jaren wordt de regelgeving rond plastic verpakkingen verder aangescherpt. Zo moeten PET-flessen vanaf 2025 minimaal...
Voedingsmiddelenproducenten zijn volop bezig met het ontwikkelen en aanpassen van onder andere gezondere producten. Een trend die al even gaande is....
KENNISPARTNER - Eind 2020 werd ethyleenoxide aangetroffen in een partij sesamzaad in India. Omdat er nu extra aandacht op het gewasbeschermingsmiddel...
KENNISPARTNER - Volgens Eurostat werden er in 2019 15% minder pesticiden verkocht in Nederland en in België 11% minder. Zet de trend door en betekent...
KENNISPARTNER - Waar geld in omgaat, zijn helaas vaak ook minder integere profiteurs actief. Ook als het om voeding gaat. Als trader, producent of...
KENNISPARTNER - In Nederland zijn steeds meer mensen zich bewuster van de oorsprong van ons eten. We willen rekening houden met het milieu en...
KENNISPARTNER - Als industriële bakkerij lever je graag kwaliteit. Op het gebied van voedselveiligheid zit dat meestal wel goed: veel...
KENNISPARTNER - Als producent ben je verplicht om bepaalde informatie over de voedingswaarde op het etiket van een product te plaatsen. Van de...
KENNISPARTNER - Eind 2019 brandde bij een producent van plantaardige gekoelde kant-en-klaarproducten de vraag: "Wij zijn bezig met de berekeningen...