
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Daarom is het van vitaal belang om een duurzame strategie in al je...
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Daarom is het van vitaal belang om een duurzame strategie in al je...
Perslucht wordt in veel toepassingen in de voedselindustrie gebruikt. Contaminatie van perslucht kan ernstige gevolgen hebben voor de veiligheid van...
De Bruin Process Equipment is een naam die wellicht nog niet bij iedereen een belletje doet rinkelen. Maar bij namen als Van Meurs en Terlet...
Steeds meer voedingsmiddelenproducenten zijn na de studiefase klaar voor de implementatie van duurzame maatregelen. Echter kunnen ze een aantal...
Gladde vloeren zijn verantwoordelijk voor veel ongevallen in de voedingsindustrie. Daarom is het belangrijk om schoenen te dragen waar je stevig in...
Insleep van bacteriën is het worst-case scenario in een foodprocesomgeving. Eén besmetting kan desastreus zijn, met ernstige gevolgen voor consument...
Gebruik je weleens samengestelde producten, zoals specerijmixen of kant-en-klaarmaaltijden? Dan is het soms noodzakelijk te weten wat exact de...
Digitalisering en de voedingsmiddelenindustrie gaan nog te weinig hand in hand. “De branche is van nature behoorlijk conservatief”, zo zegt Chiel...
De foodindustrie is continu in beweging en heeft te maken met een groot aantal ontwikkelingen en uitdagingen. Naast oplopende kosten van ingrediënten...
Meer dan ooit willen wij als consument weten wat we eten. Voor producenten en retailers is het belangrijk betrouwbare informatie te krijgen over de...