
De discussie over nut en noodzaak van het invoeren van voedselkeuzelogo Nutri-Score is volop gaande. VMT heeft de verschillende standpunten...
De discussie over nut en noodzaak van het invoeren van voedselkeuzelogo Nutri-Score is volop gaande. VMT heeft de verschillende standpunten...
KENNISPARTNER - In Nederland zijn steeds meer mensen zich bewuster van de oorsprong van ons eten. We willen rekening houden met het milieu en...
KENNISPARTNER - Wordt 2021 het jaar van de nieuwe eiwitten? De eiwittransitie is een van de grootste uitdagingen van onze tijd op het gebied van...
KENNISPARTNER - “De coronatijd zorgt ervoor dat er extra kans is op gesjoemel met ingrediënten en de herkomst van producten.” Dat stelt Hans van der...
KENNISPARTNER - België is van oudsher bekend om zijn chocolade, wafels, frieten en bier. Met name chocolade is populair bij toeristen en Belgische...
In het recente verleden is de carbon footprint van kaas uit Nederland naar beneden gebracht door bijvoorbeeld het energie- en waterverbruik te...
De overheid moet meer aandacht en geld besteden aan gezonde en duurzame voeding, zo vinden consumenten. Ze zijn dan ook positief over het idee om een...
Clean label en eiwitten waren ook op de HI Europe 2016 de trends waar je niet om heen kon. Natuurlijke ingrediënten, hoog eiwitproducten en producten...
Het onderwerp personalised nutrition & health is een hot issue in voedingsland. De bewijslast dat mensen daadwerkelijk geholpen worden met...
Waar dit jaar veel over gesproken werd op de Amerikaanse voedingsmiddelenbeurs en congres - IFT16 - was eiwitten. Een hoog eiwitgehalte is voor de...