
Het managen van de voedselveiligheid gaat over het belang ervan, het naleven van de procedures en de rol die iedereen speelt bij het bewaken van de...
Het managen van de voedselveiligheid gaat over het belang ervan, het naleven van de procedures en de rol die iedereen speelt bij het bewaken van de...
Suikerreductie is en blijft een belangrijk thema voor productontwikkelaars. Hoe pakken foodbedrijven dit aan? Wat zijn de mogelijkheden? In dit...
De stijgende prijzen, de hoge gasprijzen en de grondstoffenschaarste leiden tot veranderingen in de markt. Wat zijn de belangrijkste trends voor...
Functionele ingrediënten die hun effect hebben op de gezondheid zijn volop in ontwikkeling. Maar een gezondheidsclaim krijgen, is niet gemakkelijk.
Waar moeten nieuwe machines in de voedingsindustrie aan voldoen? Hoe houd je rekening met het hygiënisch ontwerp? Hoe staat het met robotisering in...
Wat verandert er rondom THT en TGT? Hoe zien de nieuwe houdbaarheidssymbolen eruit? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van single...
Wat verandert er in de allergenenwetgeving? Hoe voorkom je kruisbesmetting in de fabriek? En kun je daar bij het hygiënisch ontwerp al rekening mee...
Door de hoge energieprijzen staan energiebesparing en energie-transitie extra in de belangstelling. Hoe spelen foodbedrijven daarop in?
In dit themanummer meer over de bottlenecks bij het etiketteren van producten en de juiste vermelding van voedingsmiddelen op het etiket. Ook meer...
Waar vind je pathogenen? Hoe reinig je grondig en voer je bemonstering uit? Wat is het effect van het hy-giënisch ontwerp van een fabriek als het om...