VMT
VMT
VMT 08 (2022)

VMT 08 (2022)

Functionele ingrediënten die hun effect hebben op de gezondheid zijn volop in ontwikkeling. Maar een gezondheidsclaim krijgen, is niet gemakkelijk.

VMT 07 (2022)

VMT 07 (2022)

Waar moeten nieuwe machines in de voedingsindustrie aan voldoen? Hoe houd je rekening met het hygiënisch ontwerp? Hoe staat het met robotisering in...

VMT 06 (2022)

VMT 06 (2022)

Wat verandert er rondom THT en TGT? Hoe zien de nieuwe houdbaarheidssymbolen eruit? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van single...

VMT 05 (2022)

VMT 05 (2022)

Wat verandert er in de allergenenwetgeving? Hoe voorkom je kruisbesmetting in de fabriek? En kun je daar bij het hygiënisch ontwerp al rekening mee...

VMT 04 (2022)

VMT 04 (2022)

Door de hoge energieprijzen staan energiebesparing en energie-transitie extra in de belangstelling. Hoe spelen foodbedrijven daarop in?

VMT 03 (2022)

VMT 03 (2022)

In dit themanummer meer over de bottlenecks bij het etiketteren van producten en de juiste vermelding van voedingsmiddelen op het etiket. Ook meer...

VMT 02 (2022)

VMT 02 (2022)

Waar vind je pathogenen? Hoe reinig je grondig en voer je bemonstering uit? Wat is het effect van het hy-giënisch ontwerp van een fabriek als het om...

VMT 01 (2022)

VMT 01 (2022)

De ontwikkelingen in plantaardig gaan snel. Van startups tot multinationals houden zich bezig met de omslag naar plantaardige voeding. In dit eerste...