
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een duurzamer voedselsysteem, hoe kan je dat bereiken door productontwikkeling? Dat was het onderwerp een van de paneldiscussie tijdens F&A Next...
Een andere naam en een andere grondstof: Fumi Ingredients werd Revyve en de microalg werd biergist. De ontwikkelde technologie om eiwit uit...
Digitalisering breekt steeds verder door in verpakkingslijnen voor de voedingsbedrijven. Machinefabrikanten kwamen met innovaties naar de...
Elk foodbedrijf – groot of klein – is bezig met duurzaamheid. CO2-footprint berekenen, reststromen in kaart brengen, energie duurzaam winnen. De...
Supermarktketen PLUS werd onlangs voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt. Duurzaamheidsmanager Marlijn Simons van PLUS...
Grote voedingsproducenten zoals Cosun Beet Company, KraftHeinz, FrieslandCampina, Danone en Unilever hebben een intensieve samenwerking opgezocht met...
Het nieuwe klimaatplan van het kabinet zorgt ervoor dat duizenden bedrijven, waaronder ook veel in de voedingsindustrie, komend jaar mogelijk...
Het kabinet wil dat burgers en bedrijven in 2035 minstens 20 procent minder drinkwater verbruiken. Experts van Bilfinger Tebodin vrezen echter dat...
Voedselverspilling tegengaan is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven proberen de verspilling in de eigen keten...
Voedingsmiddelenproducenten die nog een slag hebben te slaan in afvalwaterzuivering en waterhergebruik, kunnen inspiratie opdoen bij de Belgische...