Nieuwste artikelen

Startup in suikerreductie kan sneller naar de markt door investering Ingredion

Startup in suikerreductie kan sneller naar de markt door investering...

De investeringstak van ingrediëntenleverancier Ingredion gaat samenwerken met FoodTech startup Better Juice. Volgens het bedrijf zal dit een...

Vier wortelbedrijven beboet om verboden marktafspraken

Vier wortelbedrijven beboet om verboden marktafspraken

Vier Nederlandse telers en verkopers van wortelen zijn beboet voor in totaal ruim 2,5 miljoen euro voor verboden afspraken over het onderling...

Normec Foodcare helpt AKSV bij borgen voedselveiligheid

Normec Foodcare helpt AKSV bij borgen voedselveiligheid

Normec Foodcare en branchevereniging AKSV gaan samenwerken om voedselveiligheid en kwaliteit te borgen in de gemaksvoedingsindustrie. De samenwerking...

De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer gaat DKB Partner in Foodsolutions heten

De Korrel Beheer zal vanaf 1 november 2023 DKB Partner in Foodsolutions heten.

Met overname Recyfood wil Veolia meer plastic recyclen

Met overname Recyfood wil Veolia meer plastic recyclen

Veolia heeft Recyfood, verwerker van organisch afval- en restproducten, overgenomen. Met de overname brengt Veolia de reststroom van...

Ojah breidt verder uit en verdubbelt productie van vleesvervangers

Ojah breidt verder uit en verdubbelt productie van vleesvervangers

De vraag naar plantaardige vleesalternatieven van Ojah blijft groeien. Om deze toename bij te houden, schaalt het bedrijf de productiefaciliteiten...

Novax neemt Franse ingrediëntenontwikkelaar Louis François over

Novax neemt Franse ingrediëntenontwikkelaar Louis François over

Louis François, een bedrijf dat functionele ingrediënten ontwikkelt, is overgenomen door het Zweedse investeringsbedrijf Novax. De overname is de...

Nederlands Verpakkingscentrum presenteert winnaars Gouden Noot op Empack 2023

Nederlands Verpakkingscentrum presenteert winnaars Gouden Noot op...

Op 5 en 6 april vindt de 20e editie van vakbeurs Empack plaats. Tijdens deze twee dagen worden nieuwe producten, diensten en oplossing gepresenteerd...

GEA liet een onderzoek uitvoeren naar de verwachtingen onder chefs aangaande plantaardige eiwitten

'In 2040 bestaat minstens een kwart van alle voedingsmiddelen uit...

GEA deed een onderzoek onder chef-koks uit 11 landen. 43% van de ondervraagde koks denkt dat in 2040 zo'n 26-50% van alle gerechten met alternatieve...

Heineken en Barilla vertellen over diversiteit en inclusie

Heineken en Barilla vertellen over diversiteit en inclusie

Samen met DNV zullen Heineken en Barilla vertellen waarom en hoe zij diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) binnen hun organisatie benaderen en...