
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
De Lentiz onderwijsgroep opende maandag 20 juni officieel de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het moet een scholings- en praktijkplek zijn...
Volgend jaar zomer sluit de margarinefabriek aan de Nassaukade in Rotterdam. Komend jaar wordt de productie van de margarinekuipjes afgebouwd....
Gerard Bakker wordt per 16 augustus 2021 de nieuwe inspecteur-generaal van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Hij volgt daarmee...
Cees-Jan Adema wordt per 1 januari 2021 de nieuwe directeur van de FNLI. Daarmee volgt hij Marian Geluk op, die per 1 oktober vertrok bij de...
Door corona zijn veel stagemogelijkheden voor studenten van de WUR plotseling weggevallen. Om studenten tijdens corona toch een stage te bieden,...
Een baan krijgen zonder zenuwen voor de vele gesprekken en testrondes. Gewoon bij een bedrijf naar binnen lopen, je naam op een wachtlijst zetten en...
De voedingsindustrie kampt met een groeiend tekort aan goed opgeleid personeel. En dan met name personeel op mbo-niveau, zoals operators. Food...
In de strijd om felbegeerd technisch talent slaat de bierwereld een belangrijke slag. Met financiële steun van ’s werelds grootste bierbrouwer AB...
Na 18 jaar te hebben gewerkt als voedingsmiddelenmicrobioloog bij Unilever stapte ik in 2018 over naar het hbo om toekomstige foodprofessionals op te...
Er is in de voedingsindustrie een groeiend tekort aan goed opgeleid mbo-personeel. Er ontstaan verschillende regionale initiatieven en samenwerkingen...