nieuws

Horecava 2018: van groentebrood tot veganistische bitterbal (videoreportage)

Ingrediënt & Product

Horecava 2018: van groentebrood tot veganistische bitterbal (videoreportage)

Producenten van verwenproducten zoeken steeds vaker naar gezonde ingrediënten bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Fabrikanten die serieus met vleesvervangers, soja of groente als ingrediënt aan de slag gaan zijn ook in de horeca geen uitzondering meer, zo bleek op een rondgang op vakbeurs Horecava in Amsterdam. Een videoreportage.

Brood met rode biet en ui bij brood & patisseriebakker Chaupin, veganistische bitterballen bij Oma Bobs Snacks, biologische exotische smoothies van Acai Benelux, Jonalthan’s Bieterballen (bitterballen op basis van bieten), soja ijs van het Belgische IJsboerke: het is een greep uit de gezonde innovaties op de Horecava 2018.

Bekijk hieronder de VMT-videoreportage van 5.41 minuten:

Reageer op dit artikel