14-15/05/2025 | Food Tech Event 2025

14-15/05/2025 | Food Tech Event 2025

De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen in voedselproductie en -verwerking. Snellere, duurzamere en efficiëntere processen zijn noodzakelijk om aan de toenemende vraag naar veilig, kwalitatief en verantwoord voedsel te voldoen. Tijdens het Food Tech Event 2025 staan de nieuwste technologieën, innovaties en oplossingen centraal.

In de Brabanthallen in Den Bosch vindt het Food Tech Event 2025 plaats. De vakbeurs richt zich op innovaties in voedselproductie en -verwerking, met thema’s als productieapparatuur, kwaliteitscontrole, verpakken, hygiënisch ontwerp en klimaatbeheersing.

Meer dan 120 exposanten presenteren nieuwe technologieën en systemen. Bezoekers kunnen ruim 20 live demonstraties bijwonen, waaronder een volledige foodproductielijn in actie.

Hoogtepunten zijn onder andere keynotes van Tijs Roeland (CONO Kaasmakers) en Johan Vermeulen (Vencomatic Group), en seminars over watergebruik, brandveiligheid en AI. Deelname aan het event is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Eiwit uit insecten, kan de bakkerij daar iets mee?
  2. Voor abonneesBotulisme mogelijk door fabricagefout treklipje: recall tonijn in blik
  3. 14-05 | Webinar: Ontbossingswetgeving (EUDR), zo bereid je je als foodbedrijf goed voor
  4. Voor abonneesVreugdenhil: 'Elektrificatie hapert door ongelijk speelveld op het net'
  5. Voor abonneesFijne vakantie? Norovirusuitbraak treft ruim 100 passagiers cruiseschip
  6. Europese Commissie doet voorstel voor versoepeling CSRD en CSDDD: met name versoepeling mkb
  7. Voor abonneesVernieuwd Handboek Additieven: 11 tips van de NVWA
  8. Belgische recalls en waarschuwingen februari: verkeerde houdbaarheidsdatum moka-taart
  9. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  10. Oprichters Ben & Jerry's overwegen ijsmerk terug te kopen van Unilever
  1. GesponsordAptean 2025 Trendrapport: Groei, AI en efficiëntie in de voedings- en drankensector
  2. Nieuwe voedselmachines 2025: Domino introduceert Dx-Serie lasercodeersystemen voor drankenfabrikanten
  3. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  4. Voor abonnees3 betrokkenen aangeklaagd door salmonella-uitbraak
  5. Vertraagt wetgeving innovatie? 'Transparante informatie steeds belangrijker'
  6. 'Probiotica' als gezondheidsclaim? Zo luidt de uitspraak van de Europese Ombudsman
  7. Vleesvervangers ultrabewerkt? 'We kunnen minder bewerkte varianten ontwikkelen die op vlees lijken'
  8. Voor abonneesZorgelijk: 3 doden en meer dan 100 zieken door voedselvergiftiging in verzorgingshuizen
  9. Hein Schumacher vertrekt als topman Unilever
  10. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'