Het webinar is gratis bij te wonen en terug te kijken voor VMT abonnees. Meld je hier aan. Tijdens deze webinars bespreken experts de huidige regelgeving, de recente ontwikkelingen in Europa, en de praktische aanpak van risicoanalyses door producenten. Met bijdragen van onder andere Veerle Vanheusden (DG Sante), Irene Verheijen (Legaltree), Marchel Snieder (SD Guthrie International Zwijndrecht Refinery en Michelle de Lepper (Partner in Voedselveiligheid) zal er diep worden ingegaan op zowel de Europese als Nederlandse situatie.
Sinds 1 januari hanteert de NVWA nieuwe handhavingscriteria op basis van actielimieten voor MOAH in levensmiddelen. Maar hoe moeten producenten hiermee omgaan en wat zijn de juridische en praktische implicaties? Het webinar biedt een unieke gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen en de laatste updates op het gebied van MOAH en MOSH te horen.
Programma: 18 september 2024
- 10:00 Opening door Willem Paul de Mooij (VMT)
- 10:05 Europese ontwikkelingen – Veerle Vanheusden (DG Sante)
- 10:30 Ervaringen in Nederland – Irene Verheijen (Legaltree)
- 10:45 Praktijkervaringen voedselindustrie - Michelle de Lepper (Partner in Voedselveiligheid)
- 10:55 Q&A-sessie
Programma: 25 september 2024
- 10:00 Opening en recap van editie #1
- 10:05 Hoe voer je een risicoanalyse uit? - Michelle de Lepper (Partner in Voedselveiligheid)
- 10:20 Duitse inzichten en analytische mogelijkheden – Frank Schütt (GBA)
- 10:40 Hoe SD Guthrie International Zwijndrecht Refinery MOAH en MOSH onder controle kreeg - Marchel Snieder (SD Guthrie International Zwijndrecht Refinery)
- 10:50 Q&A-sessie
Mis deze kans niet om up-to-date informatie en inzichten te krijgen over de veranderende regelgeving rondom MOAH en MOSH. Meld je aan voor het webinar via deze link.