nieuws

Lidl roept baguettes knoflookboter en kruidenboter terug

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Lidl Nederland roept de Chef Select baguettes knoflookboter en kruidenboter terug. De baguettes bevatten mogelijk plastic deeltjes.

Lidl roept baguettes knoflookboter en kruidenboter terug

De producten zijn verkocht in alle filialen van Lidl Nederland. Klanten die het product hebben gekocht, kunnen het terugbrengen naar de winkel.

Producten

Het gaat om de producten ‘Baguettes knoflookboter 2 x 175 g’ en ‘Baguettes kruidenboter 2 x 175 g’ van Chef Select met een houdbaarheidsdatum van 01-08-2020. De producten met een andere houdbaarheidsdatum zijn volgens de supermarktketen wel veilig voor consumptie.

Eerdere terugroepacties

Lidl riep in april dit jaar de halfvolle vanilleyoghurt terug vanwege de mogelijke aanwezigheid van productvreemde materialen. Eind vorig jaar gaf de supermarktketen een veiligheidswaarschuwing voor gourmetsauzen omdat deze mogelijk niet vermeldde allergenen bevatte.

Reageer op dit artikel