nieuws

Hi Europe & Ni 2018: Focus op voedselveiligheid

Product & Bedrijfsnieuws

Hi Europe & Ni 2018: Focus op voedselveiligheid

Van 27 tot en met 29 november vindt Hi Europe & Ni weer plaats in Frankfurt. Dit jaar ligt de nadruk op verwerkings- en verpakkingstechnologie. Verder is voedselveiligheid één van de hoofdonderwerpen.

Exposanten, waaronder Atlantia Food Clinical Trials, Innov’ia Manufacturing Services, Flatt Engineering en NSF Healt Sciences, zullen innovaties tonen op het gebied van hygiene, certificatie en ketentraceerbaarheid. Ook zullen nieuwe producten en diensten worden getoond.

Op Hi Europe & Ni spelen exposanten onder andere in op de vele recalls de laatste tijd. Zo zal Rob Kooijmans, oprichter van foodrecall.nl uitleggen hoe bedrijven contaminatie tegen kunnen gaan door geoptimaliseerde kwaliteitscontroles en hoe problemen te detecteren zijn.

Verder zal IUFoST (het wereld voedsel wetenschap en technologie congres) een conferentie houden over procestechnologie en haar bijdrage aan een nieuwe generatie van gezond eten. Volker Heinz van het Duitse instituut voor Voedseltechnologie (DIL) zal spreken over procesontwikkeling en nieuwe materialen in voedselproductie. Nicolas Menese van de Bühler Groep zal ingaan op nieuwe decontaminatie technologieën.   

Reageer op dit artikel