nieuws

Kracht modules Nyenrode is combinatie van theorie en praktijk

Product & Bedrijfsnieuws

Kracht modules Nyenrode is combinatie van theorie en praktijk

Nyenrode Business Universiteit biedt binnen de Modulair Executive MBA in Food & Innovation verschillende modules aan, waarbij theorie en praktijk samenkomen. Katherine Dutmer, General Counsel a.i. is erg enthousiast over de module Strategie en Organisatie: ‘Dat er veel sprekers komen vertellen over hun ervaringen in de praktijk, maakt deze module heel waardevol.’

Voor Dutmer heeft de module gezorgd voor een andere manier van kijken naar strategische vraagstukken. De focus op het marktdenken inspireerde Dutmer tot het schrijven van haar paper over het in de markt zetten van een nieuwe ontwikkeling in de plantenbiotechnologie. Dutmer: ‘Ik werkte op dat moment bij een bedrijf dat bezig was met het ontwikkelen van een resistentie voor druivenplanten. Die resistentie vertegenwoordigt een bepaalde waarde en die waarde breng ik in mijn paper in kaart.”

Bekijk het hele verhaal van Katherine Dutmer hier.

 

Reageer op dit artikel