nieuws

Unox stapt in koelverse soepen

Ingrediënt & Product

Unox stapt in koelverse soepen

Unox stapt in koelvers met 5 soepvarianten onder de noemer Puur Soep. Het zijn eenpersoonsporties met ‘herkenbare’ ingrediënten.

Het gaat om de varianten Tomaat-selderij, Champignon met knoflook, Pompoen-wortel, Paprika-pastinasmaak en Rode linzen-ui. Elke smaak bevat minimaal 5 soorten groenten en kruiden. Alle soepen zijn bovendien vegetarisch of veganistisch.

Herkenbare ingrediënten en éénpersoonsporties

De soepen bevatten volgens Unox ‘alleen ingrediënten die je herkent’ en zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Alle soepen komen in een eenpersoonsportie die makkelijk is op te warmen in pan of magnetron. Dit biedt de mogelijkheid om ze snel tussendoor te eten of snel op te warmen tijdens de lunch of in de avond.

Unilever wil doorbreken in vers

Unilever probeert al langer met zijn merken een positie in vers te krijgen. Zo lanceerde het concern Unox verspakketten  bij Deen. Unilever zet voor het offensief de merken Knorr en Unox in.  In 2017 brachten AH en Unilever koelverse maaltijden onder het merk Conimex op de markt. Al in 2003 introduceerde Unilever verse Conimex-wokmaaltijden. Daarnaast kwam Unilever voor bedrijfskantines destijds met complete maaltijden onder de merken Unox (Hollands), Bertolli (Italiaans) en Conimex (Oosters).

Bron: Distrifood

Reageer op dit artikel