nieuws

Nieuwe producten in sta-zak van Hak

Algemeen

Nieuwe producten in sta-zak van Hak

Hak brengt vier nieuwe groenteschotels op de markt. Naast de 1-portie-bonenschotels en saladeverrijkers komen ook de groenteschotels in een sta-zak. Met de groenteschotels wil Hak de consument meer groenten laten eten.

Hak merkt dat de sta-zak het erg goed doet vooral bij een jongere doelgroep (20-40). Met de sta-zak wordt er meer groenten gegeten onder die doelgroep. 

 

Groenteschotels

De groenteschotels komen in vier varianten en zijn gebaseerd op verschillende keukens wereldwijd. De Italiaanse, Mexicaanse, Marokkaanse en Nederlandse keuken. Alle porties bevatten minstens 400 gram aan groentes. De schotels bevatten de volgende groentes tomaat, sperziebonen, bloemkool, broccoli en doperwten (Hollandse schotel); wortel, bleekselderij, courgette en zongedroogde tomaten (Italiaanse schotel); wortel, courgette, pompoen, aubergine, ui (Marokkaanse schotel) en rode en groene paprika, doperwten, ui en mais (Mexicaanse schotel).

 

1-portie-bonenschotels

De 1-portie-bonenschotels zijn een kleinere variant van de al bestaande bonenschotels van Hak. Deze variant bevat 230 gram minder vergeleken de 500 gram variant. De bonenschotels zijn er in drie versies. Een Kidneybonen chili schotel, een pittig gekruide Bonenschotel en een Indiaas gekruide Linzencurry schotel.

 

Saladeverrijkers

Met de saladeverrijker wil Hak de consument gezondere salades bieden. Volgens Hak bestaat alleen een salade niet uit voldoende groentes. Met de toevoeging van de saladeverrijker moet dit wel het geval zijn. De saladeverrijker is er in vier varianten. Een Rode biet, Italiaanse, mediterrane of Mexicaanse versie.

Reageer op dit artikel