nieuws

Smullers verkoopt vegetarische burgers van De Vegetarische Slager

Algemeen

Smullers verkoopt vegetarische burgers van De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager start een samenwerking met de fastfoodketen Smullers. Vanaf vandaag is de mc2 burger, de vegetarische burger van De Vegetarische Slager, verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Smullers.

Smullers is de eerste fastfood keten in Nederland die een product van De Vegetarische Slager verkoopt. Naast dat de burger te koop is bij de snackautomatiek is de burger ook te koop bij de dertig verkooppunten van Smullers op de NS-stations.

 

Innovatie in de fastfood business

Smullers-marketeer Roger Bloem: “Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër, als je geluk had, in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groenteschijf op een broodje.”

“Dankzij De Vegetarische Slager is er de afgelopen jaren zo veel gebeurd qua ontwikkeling en innovatie, dat we nu een burger kunnen introduceren die amper te onderscheiden is van onze huidige hamburger.”

Ook Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager, is enthousiast “Fantastisch om te kunnen samenwerken met een keten waarvan de naam zo goed bij ons past”

Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager is acht jaar geleden opgericht door Jaap Korteweg. Hij deed dit vanuit zijn eigen behoefte als vleesliefhebber met een vegetarische levensstijl. De producten van De Vegetarische Slager worden inmiddels verkocht op ruim vierduizend verkooppunten in vijftien landen.

Reageer op dit artikel