Startup kraakt code van reststroom bierbostel: nu wél stabiel genoeg...
Industriële bakkers die aan de slag willen met de reststroom bierbostel als ingrediënt, lopen vaak tegen verwerkingsproblemen aan. Het product is...
Industriële bakkers die aan de slag willen met de reststroom bierbostel als ingrediënt, lopen vaak tegen verwerkingsproblemen aan. Het product is...
Waarom wil je circulair gaan ondernemen? Omdat je inziet dat de huidige manier van zo veel mogelijk produceren en verkopen behoorlijk verspillend is?...
De doelstelling van de Europese Green Deal is om van Europa het eerste klimaatneutrale continent maken in 2050. Het initiatief lijkt echter de...
Consumenten zien de meerwaarde van slimme houdbaarheidsindicatoren op versproducten. De geoptimaliseerde houdbaarheidsdatum kan onnodige...
Olam Coffee gebruikt cascara - de schil en het vruchtvlees van de koffiebes - om nieuwe producten van te maken. Volgens de koffieproducent ziet de...
Wetenschappers uit Italië ontdekten dat broodresten geschikt zijn als medium voor de fermentatie van voedingsmiddelen. Welke mogelijkheden brengt dit...
Vandaag gaat de tweede ronde van het innovatie- en businessbooster programma BioVoice van start.
Op 23 september a.s. vindt het Food from Food Congres plaats in Helmond. Tijdens dit congres wordt bekeken hoe voedselverspilling gezamenlijk...
KENNISPARTNER - Een groot deel van de industriële voedselverspilling kent vier bekende oorzaken. Petra Vader - projectengineer bij Synergo - is van...