nieuws

Food Law Event: etiketten vaak raadselachtig voor consument (video)

Wetgeving & Toezicht

Food Law Event: etiketten vaak raadselachtig voor consument (video)

Etiketten op levensmiddelen moeten voldoen aan talloze regels en mogen niet misleiden. Toch staan consumenten in de supermarkt geregeld voor raadsels en vraagstukken als ze bewust boodschappen doen. Wat komen klanten zoal tegen?

VMT ging in aanloop naar het Food Law Event op 21 juni een supermarkt in Nederland in en vroeg enkele klanten naar hun ervaringen met etiketten op levensmiddelen. Een video hiervan treft u hier:

 

Een uitgebreide versie van deze video wordt getoond op het Food Law Event op komende donderdag 21 juni in Vianen. Experts en voedingsmiddelenbedrijven spreken op het event over etikettering, verplichte en onverplichte voedselinformatie, de communicatie rondom natuurlijke en functionele voeding, allergenencommunicatie, beschermde benamingen en verschillen tussen nationale, Europese en internationale wetgeving en normen. Schrijf u snel in nu het nog kan!

Reageer op dit artikel