nieuws

Coroos-merk Servero introduceert 100% appelmoes zonder toegevoegde suiker

Ingrediënt & Product

Servero brengt een appelmoeslijn op de markt gemaakt van alleen appels zonder verdere toevoegingen.

De Servero-producten bevatten alleen zoete appelrassen. Ook nieuw is dat bij de bereiding van de appelmoes de appels een veel korter hittebehandeling ondergaan. Hierdoor blijft de volle smaak van de appels behouden, aldus conservenfabrikant Coroos de partij achter het nieuwe merk.

Toegevoegde suikers

“Servero is het antwoord op de vraag van consumenten naar puur, lekker en natuurlijk eten zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen”, zegt Elke Schroevers van Servero Nederland. Het nieuwe merkt speelt in op de vraag van consumenten naar gezonder eten.

Schijf van Vijf

Servero introduceert drie varianten: 100% Appelmoes Original, 100% Appelmoes Met Stukjes en 100% Appelmoes Biologisch. Ook voldoet de appelmoes van Servero aan de Schijf van Vijf om dagelijks fruit te eten, vertelt Schroevers.

Foto's

Reageer op dit artikel