nieuws

Naamsverandering Izico Food Group

Algemeen

Naamsverandering Izico Food Group

Izico Food Group verandert zijn naam in GoodLife Foods. Sinds 2013 zijn er zeven bedrijven toegevoegd aan Izico Food Group. Door de groei wilde het bedrijf een nieuwe naam. Dit om samen een nieuwe start te maken. De naam gaat vanaf 1 februari 2019 in.

De naam GoodLife Foods stamt af van het net overgenomen Britse bedrijf GoodLife UK. De slogan ‘Serving the GoodLife with our passion for food’ ondersteunt de visie van het bedrijf. De onderneming gelooft dat je met een goede balans gelukkig en gezond kunt leven.

Vegetarische producten

“Het begin van 2019 is een geschikt moment voor een frisse start. Naast dat ons bedrijf is gegroeid en ons productaanbod enorm is uitgebreid, willen wij onze passie voor food meer in onze naam tot uiting brengen. Ook geeft de naam aan dat het bedrijf meer duurzame en vegetarische producten wil gaan leveren.” Aldus CEO Kamiel Steendijk

 

Reageer op dit artikel