nieuws

Nestlé verbetert smaak en uiterlijk van Nescafé Gold

Algemeen

Nestlé verbetert smaak en uiterlijk van Nescafé Gold

Nescafé claimt de perfecte koffie te hebben voor momenten die ertoe doen: hun verbeterde Nescafé Gold. Het koffiemerk voegt fijngemalen Arabica-koffiebonen toe aan haar receptuur.

Door de toevoeging van Arabica-bonen komt de zachte smaak en het rijke aroma van de koffie nog beter vrij. Dit resulteert in een rijkere en intensere smaak, aldus Nestlé.

Nescafé introduceert daarnaast ook nog twee limited editions: Toffee Nut Latte en Coconut Latte. Toffee Nut Latte is een combinatie van Arabica- en Robusta-koffiebonen met toffee nut. Coconut Latte is een melange van melk, Nescafé-koffie en kokosnoot.

Duurzame verpakking

Behalve de smaak is ook de verpakking van Nescafé Gold onder handen genomen. Hierbij is rekening gehouden met de milieu-impact. Door te kiezen voor een rechte, goed stapelbare vorm, kunnen er meer verpakkingen op een pallet, waardoor er minder transportbewegingen nodig zijn. Bovendien is de pot een stuk lichter dan zijn voorganger.

De vernieuwde Nescafé Gold, herkenbaar aan het gouden label, is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt, zowel in glazen potten (50 en 200 gram) als in doosjes met 25 zakjes (1,8 g per portie). Beide limited editions zijn tijdelijk verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel