
Waarom moet je deelnemen aan het Food Safety Event? Dat kunnen wij je wel vertellen, maar het werkt beter als enthousiaste branchegenoten het voor ons zeggen. Een greep uit de positieve reacties:
✔️ Hans Hilbrands, Food Executive Search
Rapportcijfer: 10
"Een leuk event, veel deelnemers en een gevarieerd programma met plenaire sessies, break out sessies, rondetafelgesprekken en een informatiemarkt. Tevens een mooi overzicht van de actuele issues en spanningsvelden rondom kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid vanuit verschillende perspectieven."
✔️ Daniel Linssen, FrieslandCampina
Rapportcijfer: 8
"Een interessant event en wederom onmisbaar voor een goede update op aankomende food safety ontwikkelingen."
✔️ Annelies Van Oosterom, Kiwa
Rapportcijfer: 9
"Het was een hele interessante en leuke dag op het Food Safety Event dit jaar in DeFabrique. Veel actuele thema’s zijn aan bod gekomen in de presentaties, die de inspiratie weer hebben gestimuleerd."
✔️ Dirk Kooiman, Kooiman-advies
Rapportcijfer: 9
"Mooi evenement met daarin veel variatie aangaande de onderwerpen in de breedste zin van het vakgebied. Theorie en praktijk."
✔️ Frank de Bok, Merieux NutriSciences
Rapportcijfer: 8
"Voorgaande jaren overtroffen in opkomst en de kwaliteit van presentaties!"
✔️ Peter Meewisse, Hilton Foods
Rapportcijfer: 9
"Gezellige netwerkdag met interessante sprekers."
✔️ Fred van Dijk, Harvest House BV
Rapportcijfer: 9
"Prima georganiseerd, en kwalitatief goede sprekers."
Nog meer info?Contactpersoon events |
------------------ |
Profileren?Contactpersoon partnerships |