Food Safety Event 2024

19 november 2024De Rijtuigenloods Amersfoort

Informatie

Datum

Het Food Safety Event zal plaatsvinden op 19 november 2024.

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Kosten deelname

Je kunt voor het Food Safety Event kiezen uit verschillende tickets. Als deelnemer betaal je €549,-, abonnees van VMT betalen slechts €449,-. Deze korting is al toegepast op het inschrijfformulier.

Breakouts

Tijdens het Food Safety Event op 19 november zullen er verschillende sessies plaatsvinden. Je kunt voorafgaand aan het evenement een keuze maken welke sessies je wilt bijwonen.

Voor wie?

Het Food Safety Event is interessant voor de voedingsmiddelentechnologen, procestechnologen, voedingsdeskundigen en -wetenschappers, productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en directies in de foodsector die de toekomst van ons voedsel vormgeven.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van het Food Safety Event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Jouw plaats mag altijd door een vervanger/collega worden ingenomen.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Meer informatie

Contactpersoon events
Thalyssa van der Molen
T: 06 54 24 41 02
vmt.events@vmnmedia.nl

Contactpersoon partnerships
Berry Pitlo
T: 06 20 04 35 77
E: berrypitlo@vmnmedia.nl

 

Nog meer info?

Contactpersoon events
Thalyssa van der Molen
T: 06 54 24 41 02
vmt.events@vmnmedia.nl

------------------

Profileren?

Contactpersoon partnerships
Berry Pitlo
T: 06 20 04 35 77
E: berrypitlo@vmnmedia.nl