Meld je aan vóór 8 juli en ontvang €75,- vroegboek-korting!

Food Future Event 2024

3 Oktober 2024DUS Utrecht

Na het succes van vorig jaar, komt het Food Future Event dit jaar op 3 oktober terug! Ben jij er dit keer ook (weer) bij?

Hoe ontwikkel je een product dat wordt omarmd door de markt, van de diepgroene consument tot de prijsbewuste en iedereen daartussenin? Wat moet je als productontwikkelaar echt weten over een containerbegrip als duurzaamheid dat zich uitstrekt van grondstof tot verpakking? Gaat gezondheid over de mate van processing of over de kwaliteit van de grondstoffen? Of is een goede Nutri-Score voldoende om gezond te kunnen claimen. Wat zeggen experts en hoe vliegen andere productontwikkelaars deze onderwerpen aan?

Tijdens deze editie van het Food Future Event krijgen productontwikkelaars handvatten om met succes een product te ontwikkelen. We gaan met elkaar in gesprek, horen ervaringen uit de praktijk en leren van experts.

Naast alle inhoudelijke sessies is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken. Dus: wil jij je kennis en passie voor het vak delen met vakgenoten én een flinke dosis inspiratie opdoen? Dan moet je er ook dit jaar zeker weer bij zijn! We kijken uit naar je komst.

Meld je aan vóór 8 juli en ontvang €75,- vroegboek-korting!

 

VMN media. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Gebruiksvoorwaarden, Disclaimer
en Privacy Statement