

Those Vegan Cowboys ontwikkelt met precisiefermentatie niet-dierlijke caseïne. Ceo Hille van der Kaa, vertelt in deze keynote wat het betekent om met zo een toekomstgerichte technologie nieuwe ingrediënten en producten te ontwikkelen. Wat kunnen productontwikkelaars leren van deze aanpak?

Spreker: Hille van der Kaa, ceo Those Vegan Cowboys
Grote veranderingen, zoals de eiwittransitie, gaan vrijwel altijd gepaard met wrijving en weerstand. Dat is geen falen, maar een natuurlijke reactie op verandering. Juist in deze fase van schuring en onzekerheid wordt zichtbaar dat een systeem kantelt en dat een omslagpunt dichterbij kan zijn dan gedacht.
In deze keynote laat gedragsexpert Patricia Bulsing zien hoe je weerstand kunt herkennen als onderdeel van het veranderproces: niet als iets om weg te duwen, maar als waardevolle informatie die richting geeft. Wat betekenen deze inzichten voor de voedselproducent van de toekomst?

Spreker: Patricia Bulsing, hogeschoolhoofddocent & onderzoeker, Faculteit Gezondheid, Voeding en Sport | Voeding & Diëtetiek De Haagse Hogeschool
Meer informatie volgt.
Workshop 1 - Stakeholdermanagement voor productontwikkelaars
Workshop 2 - Stakeholdermanagement voor productontwikkelaars
AI-programma ChatGPT werd eind 2022 geïntroduceerd en voor velen is het een onmisbaar hulpmiddel. AI gaat iedereens baan veranderen, zeggen experts. Ook het werk van productontwikkelaars wordt beïnvloed. Maar hoe gaan verschillende bedrijven daarmee om? Multinationals zoals Mondelēz of Barry Callebaut zetten er vol op in. De huidige generatie studenten – de jonge productontwikkelaars van de toekomst - gebruiken het al volop. Wat betekent het voor het vak en voor de toekomst? Ga in discussie met experts en productontwikkelaars over dit onderwerp.
Meer informatie over de sessie volgt.