1. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  2. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  3. Startup maakt koffie van paddenstoelen: 'Het vinden van de juiste smaakbalans was lastig'
  4. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  5. Nieuwe ingrediënten 2025: UpGrain introduceert upcycled gerstingrediënt voor voedingsindustrie
  6. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  7. Voor abonneesWebinar ultrabewerkte voeding: 5 inzichten voor productontwikkelaars
  8. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  9. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  10. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  1. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  2. Hoe reageert het darmmicrobioom op voedingsvezels? Consortium gebruik AI om reactie te voorspellen
  3. Voor abonnees5 ijstrends: van suikervrij tot proteïnerijk zonder concessies op smaak
  4. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  5. NAPV-afspraken over zoutreductie in vleesvervangers
  6. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  7. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  8. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  9. Albert Heijn toont Nutri-Score bij alle producten, ook A-merken
  10. Eiwit uit insecten, kan de bakkerij daar iets mee?