1. Productinnovaties november: nieuwe alcoholvrije cocktail lijn De Kuyper
  2. Voor abonneesR&D in 2026: 4 trends met concrete toepassingstips
  3. Van vissnacks tot ramen als ontbijt: Wat eten Amerikaanse consumenten in 2026?
  4. 19/3/2026 | VMT Food R&D Event
  5. Kersverse CEO The Protein Brewery over de groei van schimmeleiwit: 'We verwachten binnen een paar maanden antwoord van EFSA'
  6. Barry Callebaut wil met AI nieuwe standaard in innovatie ontwikkelen
  7. Europese Commissie overweegt speciale taks voor ultrabewerkte voeding
  8. Zo gebruiken productontwikkelaars AI: 'ChatGPT is interessant voor het combineren van verschillende ingrediënten'
  9. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  10. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  1. GesponsordHoe Sonac carrageen in ham vervangt met vleeseiwitten
  2. Voor abonneesVMT 7 (2025): AI in productontwikkeling
  3. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  4. De muisstille maar razendsnelle opmars van hybride vlees
  5. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  6. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  7. Voor abonneesWebinar zoutreductie terugkijken: van nieuwe ingrediënten tot NAPV in de praktijk
  8. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  9. Eerste internationale norm voor bakkersgist gepubliceerd
  10. Noodvoedsel met een THT tot 2050: producent speelt in op preppers