1. Hoe te communiceren over eiwittransitie zonder te polariseren: vijf inzichten uit recent onderzoek
  2. Voor abonneesRisico op metaal en rubber in diverse poedersauzen
  3. Voor abonnees7 aandachtspunten bij etiketteren buiten de EU: 'De voedingswaardetabel is in elk land anders'
  4. Webinar voedselcontactmaterialen: zo vind je de balans tussen veiligheid, duurzaamheid en wetgeving (PPWR)
  5. Barry Callebaut wil met AI nieuwe standaard in innovatie ontwikkelen
  6. Europese Commissie overweegt speciale taks voor ultrabewerkte voeding
  7. Europa verzwakt verduurzamingsregels voor bedrijven, expert vindt het gemiste kans
  8. Voor abonneesMintel voorspelt deze 3 trendontwikkelingen in voeding tussen 2026 en 2030
  9. Voor abonneesZo benut Le Pain Quotidien AI: efficiëntie, klantinzicht en merkbewaking
  10. Innova top 10 trends 2026: hier hunkeren consumenten naar in onzekere tijden
  1. Voor abonneesGele erwt, een duurzame en functionele eiwitbron? Dit zijn de voordelen van deze grondstof
  2. Voor abonneesNieuwe Genomische Technieken (NGT): dit betekent voorgestelde EU-regelgeving voor etikettering en transparantie
  3. Miljoenen Europese analyseresultaten voor voedselveiligheid op één rij
  4. Voor abonneesMultinational Mondelēz: 'We willen binnen een paar jaar AI in het hele productontwikkelingsproces inzetten'
  5. Belgische recalls en waarschuwingen oktober: Te hoog residu gewasbeschermingsmiddelen in fenegriekbladeren
  6. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  7. Sinterklaasschuimpjes teruggeroepen in België vanwege aanwezigheid MOAH
  8. Zesde editie 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' gelanceerd tijdens Praktijkdag in Zeist
  9. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  10. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren