nieuws

Albert Heijn haalt salade terug vanwege verkeerd etiket

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Albert Heijn haalt salade terug vanwege verkeerd etiket

Albert Heijn heeft besloten de AH Groente & Salade Quinoa Noten 205 gram met de ten minste houdbaarheidsdatum 28 augustus 2018 uit de winkels terug te halen.

Onderop het product zit het verkeerde etiket. Daardoor kloppen de ingrediënten die op het etiket staan niet. In de AH Groente & Salade Quinoa Noten zitten de allergenen amandel, pistache en sesam en die staan niet vermeld op het etiket.

Klanten met allergie voor amandel, pistache en sesam wordt dringend verzocht de AH Groente & Salade Quinoa Noten niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Klanten die geen allergie voor deze ingrediënten hebben, kunnen de salade gerust eten.

Reageer op dit artikel