nieuws

Jan Linders wil weinig kwijt over recall mueslibollen

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Jan Linders wil weinig kwijt over recall mueslibollen

VMT stelde aan de persafdeling van Jan Linders enkele vragen gesteld over de recall van Korengoud Reuze Mueslibollen deze week. De supermarktketen gaf in eerste instantie aan niet meer te willen vertellen dan het gemaakte statement op de website en facebookpagina van de supermarkt.

Uiteindelijk gaf Jan Linders via de persafdeling  extra informatie bovenop het eerder gemaakte statement .

“Via onze klantenservice hebben wij geen vragen ontvangen van klanten. Verder handelen wij uiteraard volgens een officiële recallprocedure. Onze gecertificeerde leverancier is Goedhart uit Kerkrade. Wij hebben in het verleden geen andere problemen met deze leverancier gekend.”

Korengoud reuze rozijnen krentenbollen

Afgelopen weken waarschuwde supermarktketen Jan Linders voor hun Korengoud reuze rozijnen krentenbrollen. Op een aantal verpakkingen zit een verkeerd etiket. Hierdoor staat er niet vermeld dat het product havervlokken, amandelen, hazelnoten en gerst bevat.

Allergische reactie

Het is mogelijk dat consumenten met allergieën voor deze allergenen bevattende ingrediënten een allergische reactie krijgen bij het consumeren van de krentenbollen. Zij worden ook verzocht de krentenbollen niet te eten.

 

Reageer op dit artikel