nieuws

Recall om listeria in broodje Qizini

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Recall om listeria in broodje Qizini

Qizini haalt zijn Panini Chicken BBQ terug van de supermarkten Dirk, Jumbo en Dekamarkt.

Het betreft de Qizini Panini Chicken BBQ met houdbaarheidsdatum 25 mei 2018.

Kwaliteitscontroles

Qizini trof tijdens kwaliteitscontroles de bacterie listeria monocytogenes aan die tot gezondheidsklachten kan leiden. Het bedrijf verzoekt het product terug te sturen naar de winkel waarna de klant zijn geld terugkrijgt.

Oorzaak listeria

De fabrikant laat niets los over de oorzaak van de listeria-uitbraak. “Wij betreuren het ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren en nemen alle noodzakelijke maatregelen om dit te herstellen en in de toekomst te voorkomen”, is het enige wat de onderneming uit Losser kwijt wil.

Reageer op dit artikel