nieuws

Jumbo haalt vleeswaren terug vanwege verkeerd etiket

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Jumbo haalt vleeswaren terug vanwege verkeerd etiket

Jumbo haalt per direct gebraden gehakt (vleeswaren) uit de schappen. Op de achterkant van de verpakking is een verkeerd etiket geplakt, namelijk van leverkaas. Hierdoor is het allergeen mosterd niet vermeld.

De ingrediëntendeclaratie (leverkaas) komt niet overeen met het product (gebraden gehakt). Bij mensen met een mosterdallergie kan de consumptie van dit product leiden tot klachten. Mensen die geen mosterdallergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren. Het product bevat de volgende EAN code: 8718375463437. Het betreft alleen de producten met de houdbaarheidsdatum van 26-04-2018.

Terugbrengen
Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of via de website.

Reageer op dit artikel