congres

Voedselveiligheid & Kwaliteit

28-11 | Food Safety Event: Risico’s voldoende op de radar?

Thema: Food Safety Event

28-11 | Food Safety Event: Risico’s voldoende op de radar?

Hoe krijg je opkomende potentiële voedselveiligheidsrisico’s goed op de radar? Hoe kunnen ketens gaan leren van elkaars ‘witte vlekken’? Hoe borg je de voedselveiligheid van een keten en waarom is ketenborging.nl hier zo belangrijk bij? Dergelijke vragen staan centraal tijdens het plenaire ochtendprogramma van het Food Safety Event op 28 november. ’s Middags wordt via breakout sessies dieper […]

Hoe krijg je opkomende potentiële voedselveiligheidsrisico’s goed op de radar? Hoe kunnen ketens gaan leren van elkaars ‘witte vlekken’? Hoe borg je de voedselveiligheid van een keten en waarom is ketenborging.nl hier zo belangrijk bij? Dergelijke vragen staan centraal tijdens het plenaire ochtendprogramma van het Food Safety Event op 28 november.

’s Middags wordt via breakout sessies dieper ingegaan op issues van de werkvloer.

  • Nieuwe inzichten bij beheersing van Listeria monocytogenes en revisie infoblad 85
  • Inzet challenge testen en Whole Genome Sequencing bij Listeria monocytogenes
  • Rauwe producten: de waarschuwingen versus het werkelijke gevaar
  • Best practices bij recalls
  • Workshop Onderzoeksraad voor Veiligheid: opkomende voedselveiligheidsrisico’s in het vizier
  • De invloed van leiderschap en cultuur op voedselveiligheid
  • Ontwikkelingen HACCP: ISO 22000 en codex Alimentarius
  • Beheersing van infectiedruk in de productieruimte
  • Titaniumdioxide (E171) onder vuur. Wat zijn de feiten en hoe nu verder?

Datum: donderdag 28 november 2019
Locatie: Flint, Amersfoort

Programma en aanmelden

Reageer op dit artikel