congres

Voedselveiligheid & Kwaliteit

12-12 | Symposium Preventie Microbiële groei in levensmiddelen

Prijs: €275

Op donderdag 12 december 2019 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over preventie van microbiële groei in levensmiddelen waarbij wordt ingegaan op challenge testen en innovatie methoden voor conservering.

12-12 | Symposium Preventie Microbiële groei in levensmiddelen

Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij de ontwikkeling en productie van levensmiddelen of ingrediënten zoals QA managers, productiemedewerkers, productontwikkelaars, microbiologen, wetenschappers/laboranten van microbiologische laboratoria, functionarissen kwaliteitszorg en risicomanagers alsmede voor managers, beleidsmedewerkers, toezichthouders en docenten die zich richten op microbiologische veiligheid in de productieomgeving.

Het programma is nog niet bekend maar komt hier online.

Reageer op dit artikel