congres

Voedselveiligheid & Kwaliteit

1-10 | Hygiëne voor veilig voedsel en gezondheid

Prijs: €140

Dit symposium gaat over reiniging- en desinfectieprocedures in de levensmiddelenindustrie. Effectieve reiniging- en desinfectieprocedures zijn essentieel voor het elimineren en beheersen van microbiologische risico’s, zowel bij voedselproductie als in de gezondheidszorg. Tijdens dit symposium leert u over werkprotocollen voor hygiëne, nieuwe ontwikkelingen en de praktijk in de levensmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. U krijgt inzicht in […]

1-10 | Hygiëne voor veilig voedsel en gezondheid

Dit symposium gaat over reiniging- en desinfectieprocedures in de levensmiddelenindustrie. Effectieve reiniging- en desinfectieprocedures zijn essentieel voor het elimineren en beheersen van microbiologische risico’s, zowel bij voedselproductie als in de gezondheidszorg. Tijdens dit symposium leert u over werkprotocollen voor hygiëne, nieuwe ontwikkelingen en de praktijk in de levensmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. U krijgt inzicht in het belang van goed ontworpen apparatuur, bestaande en nieuwe methodes voor reiniging en desinfectie, het valideren en controleren van deze methodes en het belang van goede (hand)hygiëne.

Meer informatie

Reageer op dit artikel