congres

Voedselveiligheid & Kwaliteit

26 en 27 sep & 4 okt | Hygiënisch ontwerpen

Thema: Hygiënisch ontwerpen, Voedselveiligheid

Soort congres: Cursus

In deze pittige en uitgebreide driedaagse cursus worden – met diepgang – alle relevante onderwerpen behandeld voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaand apparaat of hele productielijn.

26 en 27 sep & 4 okt | Hygiënisch ontwerpen

De cursus is gericht op de samenwerking tussen de ontwerper van de machine en de gebruiker die er zijn producten mee maakt.

Doelstellingen

  • Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
  • Beoordeling aan te schaffen apparatuur op microbiële reinigbaarheid
  • Ontwerpen, uitbesteden en begeleiden van projecten met betrekking tot hygiënisch ontwerp (w.o. uitbesteden hygiënisch laswerk)
  • Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties
  • Motiveren productie en technisch personeel om hygiënisch te werken

Deze cursus past in een cyclus over Gebouw (inclusief interactie met machines), CIP-reiniging en – waar relevant – Droge processen.

Meer informatie.

Reageer op dit artikel