congres

Voedselveiligheid & Kwaliteit

14 en 15 november | Hygiënische engineering – Gebouw

Thema: EHEDG, Hygiënisch ontwerpen, Voedselveiligheid

Soort congres: Cursus

Een recent ontwikkelde cursus over de hygiënische eisen t.a.v. het gebouw waarin de bereidingsprocessen van Food, Feed of Pharma plaats vinden.

14 en 15 november | Hygiënische engineering – Gebouw

Deze cursus geeft een reden voor de noodzaak van een hygiënisch ontwerp. Het geeft ook technische richtlijnen om ervoor te zorgen dat gebouwen, gebouwgerelateerde aspecten en ook de toegankelijkheid van apparatuur (indien geïntegreerd in de fabriekslay-out) zo zijn ontworpen dat aspecten van de proceswerking, reiniging en onderhoud voldoen aan de hygiënische ontwerpnormen.

De cursus beschrijft de vereisten met betrekking tot de fabrieksbehuizing, inclusief hygiënische zonering, bouwconstructies en -elementen (van vloer tot plafond) en de installatie van de procesapparatuur. Hij bevat de belangrijkste aspecten van EHEDG-richtlijn nr. 26 en 44, inclusief de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot zonering, HVAC en bekabeling.

Meer informatie.

Reageer op dit artikel