nieuws

Productie verhogen door data te combineren

Technologie & Techniek

Productie verhogen door data te combineren

Door data op een intelligente manier te combineren kunnen volgens Rockwell Automation productieproblemen vaak bij de bron worden opgelost.

Het bedrijf breidt FactoryTalk Analytics uit. Het bedrijf ontwikkelde het softwareprogramma om databronnen in alle onderdelen van de organisatie in kaart te brengen en met elkaar te verbinden.

 

Trends in data herkennen

Door machine-learning leert FactoryTalk Analytics de processen kennen, zoekt het systeem naar trends in de data en informeert het gebruikers proactief voordat er problemen ontstaan.

Microsoft Azure is het platform voor het systeem van Rockwell Automation. Zo kunnen bedrijven zelf geavanceerde IoT-oplossingen ontwikkelen voor individuele productielocaties.

 

“Smart manufacturing heft barrières op tussen verschillende organisatie-onderdelen, waardoor gebruikers direct toegang krijgen tot alle informatie die ze nodig hebben”, legt Blake Moret, CEO van Rockwell Automation uit. “Gebruikers kunnen de productiviteit van zowel bestaande als nieuwe productielocaties verhogen door systeembeheer en informatiestromen te integreren.”

 

Engineering in Food & Beverage event

Wordt voedsel veiliger van data? Industrie 4.0, Internet of Things, Big Data – termen die al een aantal jaren de ronde doen. In de voedingsmiddelenindustrie en zeker ook in de machinebouw. Hoe zorgen machinebouwer en F&B-producent dat zij veilig het maximale uit hun eigen en gecombineerde kennis en data halen? Gegevens verzamelen is één, data delen en tot de juiste beslissingen komen op basis van deze data is een heel ander verhaal. Deze en nog veel meer andere onderwerpen komen aan bod tijdens de tweede editie van Engineering in Food&Beverage op 10 oktober in De Fabrique in Utrecht.

Reageer op dit artikel