nieuws

Bierbroodmix leffe van Robert van Beckhoven permanent in supermarktschap Albert Heijn (video)

Technologie & Techniek

Bierbroodmix leffe van Robert van Beckhoven permanent in supermarktschap Albert Heijn (video)

Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en Royal Smilde lanceren een bierbroodmix die permanent in het schap bij Albert Heijn komt te liggen. Ook komt er een Radler kwarktaart.

De samenwerking is een vervolg op de introductie van Leffe BierBroodmix als actieproduct eind vorig jaar.

Kwarktaart met Radler

Volgens Royal Smilde, eigenaar van het merk HomeMade, was de bierbroodmix een doorslaand succes en nu een mooie toevoeging op het assortiment samen met de Radlerkwarktaart.

“Het bakschap is van oudsher vrij traditioneel en trekt een veelal vrouwelijke kopersgroep aan. Met deze verrassende combinaties van Leffe en brood, en Radler en kwarktaart, gaan mannen nu ook aan het bakken, en dat juichen we natuurlijk toe. Het was hoog tijd voor wat vernieuwing en we zijn blij met alle enthousiaste reacties op social media en van winkels die deze producten omarmen.”

Voor de thuisbakker

“In mijn bakkerij in Oisterwijk wordt het graan voor ons bierbrood in de oven geroosterd. Daarna worden de hete zaden in koud bier gegoten. Dat laten we een nacht weken en vervolgens kneden we dit door het brooddeeg, gemaakt op basis van desem,” aldus Van Beckhoven.

“Omdat niet iedereen zo kan bakken als bij ons, heb ik voor de thuisbakker een broodmix ontwikkeld waarmee je door alleen toevoeging van een flesje Leffe Blond, Bruin of Tripel een heerlijk bierbrood kunt maken.”

Het Leffe BierBroodmix is vanaf deze week te vinden bij de Albert Heijn voor €2,69.

Reageer op dit artikel