nieuws

Innovatieve MES-producten ontwikkelen

Technologie & Techniek

Innovatieve MES-producten ontwikkelen

SIG en Proleit werken samen om innovatieve MES-producten te ontwikkelen.

SIG is expert op het gebied van kartonnen verpakkingen en vultechnologie voor de voedingsmiddelenindustrie. Proleit is expert op MES en automatisering. Samen willen ze voor de foodindustrie innovatieve vultechnologieën ontwikkelen met geïntegreerde software gebaseerd op het concept ‘Smart factory’.

“Digitalisering is prioriteit voor alle bedrijven en Internet of Things ontwikkelt zich in grootte en relevantie. Het is daarom belangrijk voor ons om met partners te werken om innovatieve technologieën en strategieën voor nieuwe applicaties te ontwikkelen”, zegt Thomas Wunderlich, vice president Proleit. “Samen met SIG kunnen we een nieuwe stap maken in de ontwikkeling van MES.”

 

Reageer op dit artikel