congres

Technologie & Techniek

8 november | Operators betrekken bij onderhoud

Thema: Continu Verbeteren

Het type onderhoud waarvoor gekozen wordt, is veelal afhankelijk van de processen die in het bedrijf spelen.

8 november | Operators betrekken bij onderhoud

Het type onderhoud waarvoor gekozen wordt, is veelal afhankelijk van de processen die in het bedrijf spelen. Het spreekt voor zich dat bij grote bedrijven/multinationals met grote fabrieken en kapitaal intensieve machine parken, het onderhoud anders is ingericht dan bij kleinere MKB bedrijven die maar een aantal machines hebben draaien. Toch willen alle bedrijven betrouwbare productieprocessen.

Bij Van der Kroon Food products, een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van tafelzuren (conserven) worden de operators actief betrokken bij het onderhoud om de machines in goede staat te houden. Binnen de Technische Dienst wordt uiteraard gewerkt met een preventief onderhoudssysteem (TD-office) dat de basis is voor het totale onderhoudssysteem. Middels reparatiekaarten, welke door iedereen in de organisatie geschreven kunnen worden, proberen zij machines, apparatuur en het gebouw in goede staat te houden. Begin 2019 is Van der Kroon gestart met het opzetten van een Autonoom Onderhoud systeem in samenwerking met Bodel Inspireert.

In deze ronde tafel bijeenkomst zullen we de organisatie en de uitvoering van de 3 genoemde onderhoudssystemen presenteren.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen, werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, die actief aan de slag willen of zijn met Continu Verbeteren.

Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email door het invullen van het bijgevoegde aanmeldingsformulier en verzenden naar info@stichtingpavo.nl . U kunt zich ook aanmelden via de website www.stichtingpavo.nl.

Reageer op dit artikel