nieuws

Hoe en wanneer investeren in robotica in de voedingsindustrie?

Product & Bedrijfsnieuws

Informatietechnologie en robotica spelen een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse Food & Agri sector. De toenemende krapte op de arbeidsmarkt, de vergrijzing, maar ook onze internationale concurrentiepositie, versnellen de noodzaak om robotica slim in te zetten.

Hoe en wanneer investeren in robotica in de voedingsindustrie?

Dit vraagt om de tijdige investeringen, kennis en praktische inzichten. Welke opties zijn er momenteel eigenlijk? Hoe om te gaan met traceerbaarheid en contaminatie binnen productie- en logistieke processen? Tijdens het seminar “robotica in de voedingsindustrie en –logistiek”, op 26 november op de Campus van Wageningen University & Research, worden de meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook worden concrete voorbeelden, o.a. van het bedrijf Marel, getoond om de meerwaarde van robotica helder te krijgen.

Meer informatie via de website van Wageningen Academy

Reageer op dit artikel