nieuws

10e editie cursus Voedselwetgeving Wageningen Academy (WUR)

Product & Bedrijfsnieuws

Dit jaar vindt de 10e editie van de cursus Voedselwetgeving plaats. Het hooggewaardeerde programma is ook dit jaar weer geactualiseerd.

10e editie cursus Voedselwetgeving Wageningen Academy (WUR)

De onderwerpen die behandeld worden zijn voedselfraude, nieuwe richtlijnen additieven en er wordt ook aandacht besteed aan toezicht & handhaving van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit – NVWA. Daarnaast natuurlijk ook aandacht voor andere relevante onderwerpen als aansprakelijkheid, etikettering & claims, hygiëne, contaminatie, verpakkingsmaterialen en general Food Law. Dit programma is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met N&S Quality, en Bernd Van der Meulen, die onlangs is benoemd tot Hoogleraar Europees Levensmiddelenrecht aan de Universiteit in Kopenhagen.

Reageer op dit artikel