nieuws

Wegen naar wens

Product & Bedrijfsnieuws

Wegen naar wens

De ICS weegschalen (Industrial Compact Scales) van Mettler Toledo zijn af te stemmen op de individuele behoeften van de gebruiker. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld controlewegen, tellen en portioneren.

De weegschalen zijn ontworpen voor zowel standaard weegprocessen als voor weegprocessen in extreme omgevingen. Met drie verschillende modellen en diverse optionele schermweergaves, kunnen de ICS terminals aan vrijwel iedere wens voldoen.

Efficiënter productieproces

Het lcd-scherm van de ICS weegschaal bevordert een foutloze afleesbaarheid, ongeacht omstandigheden zoals verlichting in de werkomgeving. De colorWeigh functionaliteit maakt het productieproces efficiënter: door middel van kleurcodering is het afwegen voor de operator zeer duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk.

Wanneer data vastgelegd en gemonitord moet worden is er de Databics/Collect+. Met het uitgebreide datamanagement-systeem kan elke weegschaal direct vanaf iedere werkplek bedient worden. Dit maakt het mogelijk om gegevens te verzamelen en beheren vanaf de computer en helpt bij de benodigde informatie voor audits.

Onder alle omstandigheden

De ICS weegschalen zijn geschikt voor de meest extreme werkomstandigheden in elke industrie. Het ontwerp heeft een metalen keypad zonder fysiek toegankelijke knoppen. Dit gaat het risico op verontreiniging of waterophoping tegen en beschermt tegen mechanische beschadigingen. De voorzijde van de terminal bestaat uit slechts één enkele roestvrijstalen plaat, wat de weegschaal onbreekbaar maakt, aldus Mettler Toledo.

Klik hier voor meer informatie over de ICS weegschalen. 

Reageer op dit artikel