nieuws

GEA introduceert magnetisch inductieve flowmeter voor voedingsindustrie

Product & Bedrijfsnieuws

GEA introduceert magnetisch inductieve flowmeter voor voedingsindustrie

GEA brengt de opvolger van de IZMAG flowmeter op de markt. De nieuwe CMAG flowmeter is eenvoudig te installeren en levert volgens GEA nauwkeurige en betrouwbare meetgegevens.

Volgens GEA is de meter geschikt voor gevoelige processen bij de productie en verwerking van onder andere dranken, vloeibare voedingsmiddelen en melk. De meter helpt klanten hun dosering en receptcontrole verbeteren en optimaliseert daarnaast het gebruik van hulpbronnen.

GEA beweert verder dat de meter energiezuinig is, een hoge meetdynamiek heeft en er zelfs bij hoge temperaturen sprake is van vacuümweerstand. Ook heeft de meter een kleine footprint en is hij eenvoudig aan te sluiten via een M12-stekker.

Reageer op dit artikel