nieuws

Dutch Agri Food Week

Product & Bedrijfsnieuws

Dutch Agri Food Week

Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan.

Op 5 t/m 16 oktober 2018 vindt de vierde editie van de DAFW plaats. Tijdens tal van evenementen voor jong en oud leren bezoekers over de herkomst én de toekomst van voedsel. Boeren, ondernemers uit de industrie en de retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Elk jaar verkrijgt de DAFW hogere bezoekersaantallen, meer evenementen en een grotere bekendheid. Schuttelaar & Partners draagt de DAFW een warm hart toe en adviseert hen in vraagstukken rondom communicatie en pers-aandacht.

Reageer op dit artikel