
Er worden in de voedingsindustrie steeds hogere eisen gesteld aan het eindproduct. Ook de randvoorwaarden zoals energieprijzen en milieu-eisen worden...
Er worden in de voedingsindustrie steeds hogere eisen gesteld aan het eindproduct. Ook de randvoorwaarden zoals energieprijzen en milieu-eisen worden...
KENNISPARTNER – Een kreukelige controlelijst, verregende pakbon of een afwijkende meetwaarde waarvan de uitzendkracht niet weet wat hij ermee moet....
In Listeria-studies en bij productontwikkeling wordt vaak gebruik gemaakt van het Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP) 4.0 model. Welke analyses...
KENNISPARTNER – Waterhergebruiken. Is dat nou echt nodig en wat levert het nou daadwerkelijk op? Vragen die niet zo een, twee, drie te beantwoorden...
KENNISPARTNER – Consumenten vragen steeds vaker om duurzame producten. Ook de overheid heeft duurzaamheidseisen gesteld voor 2030. Redenen genoeg...
Drinkwater is volop aanwezig in Nederland. Het lijkt vanzelfsprekend dat er altijd water uit de kraan komt, maar de droogte van de afgelopen jaren...
KENNISPARTNER - In de voedingsmiddelenindustrie draait het steeds vaker om flexibiliteit en efficiency. Hoe laat je het proces zo optimaal...
KENNISPARTNER – Met verschillende historische data uit een bestaand opslagsysteem zijn vaak goede procesvoorspellingen doen, waardoor op tijd actie...
Om aan de gasdoelstellingen van het Klimaatakkoord te voldoen, moet ook de foodindustrie de nodige stappen zetten. Elektrificatie lijkt één van de...
Ieder bedrijf begrijpt dat het de komende tijd aan de bak moet met duurzaamheid. Alleen al het klimaatakkoord om de CO2-uitstoot te reduceren, zal...