Banner Urschel

Over Urschel Voedsel Snij- en Maalmachines

Urschel staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige snijmachines. Onze meer dan 50 verschillende soorten voedselverwerkende machines maken het werk voor u een stuk gemakkelijker. De snijmachines verwerken met grote eenvoud enorme hoeveelheden fruit, groenten, aardappelen en kaas tot exact gesneden schijfjes, blokjes, reepjes of wafels. Per machine geeft u zelf eenvoudig aan wat de afmetingen van de eindproducten dienen te zijn. Voor vragen kunt u in alle gevallen bij onze deskundige adviseurs terecht.

Aardappel snijmachine

Aardappel snijmachines van Urschel bieden vele mogelijkheden. Met gemak snijden ze honderden of duizenden kilogram aardappelen per uur. Afhankelijk van het type machine zijn er verschillende opties. Wat overeenkomt is de kwaliteit. Alle Urschel aardappel snijmachines voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn uitermate geschikt voor het snijden van perfecte ronde, vlakke of gegolfde schijfjes in verschillende diktes. Ook snijden ze met gemak en zeer nauwkeurig aardappel blokjes, reepjes, frites, rösti of wafels. Welke aardappel snijmachine het beste bij u past? Urschel geeft u graag advies op maat.

Het complete aanbod aardappel snijmachines.

snijmachine

Fruit snijmachine

Bij Urschel heeft u een uitgebreide keus uit diverse fruit snijmachines. Geschikt voor fruit in het algemeen, maar ook speciaal voor gekonfijt of gesuikerd fruit. Voor welke machine u ook kiest, met een Urschel fruit snijmachine beschikt u altijd zeer snel over voortreffelijk gesneden fruit blokjes, reepjes of schijfjes. Of een machine passend is, is mede afhankelijk van de gewenste capaciteit. Alleen door uw wensen kenbaar te maken, kunnen de deskundige medewerkers van Urschel u het best adviseren. Want hoeveel fruit u ook snijdt en wat uw wensen ook zijn, Urschel biedt u een oplossing!

Het complete aanbod fruit snijmachines.

Groente snijmachine

Voor het verwerken van grote aantallen groenten tot blokjes, reepjes, schijven et cetera, biedt Urschel uitkomst. Onze groente snijmachines verwerken zowel vaste, als zachte producten op hygiënische en eenvoudige wijze. Wij ontwikkelen meer dan 50 verschillende soorten machines waarbij te allen tijde de nadruk ligt op kwaliteit. Onderdelen worden het gehele productieproces gevolgd en ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole. Kiest u voor een Urschel groente snijmachine, dan bent u verzekerd van topkwaliteit.

Het complete aanbod groente snijmachines.

Chips snijmachine

Bij Urschel bent u aan het juiste adres voor tijd- en kostenbesparende chips snijmachines. Ze helpen u bij het verwerken van uw groenten en aardappels. Ons aanbod chips snijmachines is zeer uitgebreid. Van machines voor slechts enkele kilo’s, tot machines voor wel duizenden kilo’s. Voor iedere capaciteit hebben wij een passende chips snijmachine. En omdat hygiëne binnen de voedselverwerkende industrie ook een belangrijke rol speelt, hebben wij bij onze chips snijmachines gekozen voor een roestvrijstalen ontwerp. Reiniging is hierdoor erg gemakkelijk.

Het complete aanbod chips snijmachines.

maalmachine

Maalmachine

Maalmachines van Urschel voldoen aan de hoogste eisen of normeringen en zijn in staat lange tijd optimaal te werken. De snijkoppen in de maalmachines hebben met hun scherpe kolommen een unieke snijwerking waardoor de machines 'high speed cutting machines' zijn in tegenstelling tot standaard maalmachines met relatief lage toerentallen. De maalmachines zijn krachtig, kennen een grote capaciteit en zijn speciaal ontworpen voor een maximale productiviteit en energie-efficiëntie. De maalmachines maken onderdeel uit van de Comitrol® Processor lijn en kunnen worden gebruikt voor verkleintoepassingen van droge, vloeibare of pastavormige voedingswaren.

Bekijk ons complete aanbod maalmachines of ons meest veelzijdige maalmachine de Comitrol Prcessor Model 1700.

Maalmolen

De maalmolens uit het assortiment van Urschel Laboratories zijn van de allerbeste kwaliteit en kunnen continu gebruikt worden. U hoeft uw werkprocessen dus niet te onderbreken, wat de productiviteit ten goede komt. Alle onderdelen in de machines zijn met zorg samengesteld en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. De snijkoppen in de maalmachines hebben met hun scherpe kolommen een unieke snijwerking waardoor de machines 'high speed cutting machines' zijn in tegenstelling tot standaard maalmachines met relatief lage toerentallen.

Bekijk ons complete aanbod maalmolens of ons meest veelzijdige maalmachine de Comitrol Prcessor Model 1700.

Snijmachines vlees

Urschel snijmachines voor vlees werken uiterst nauwkeurig. Ze verwerken al uw vlees snel tot perfecte blokjes of reepjes. Afhankelijk van welke snijmachines u voor uw vlees kiest, is er sprake van een capaciteit van vele kilo’s. Deze kan oplopen tot wel 10.000 kilogram per uur. Dankzij onze vele jaren aan ervaring op de wereldwijde markt weten wij precies waar uw snijmachines voor vlees aan moeten voldoen. Onze machines zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, kunnen eenvoudig worden gereinigd en accepteren vlees in verschillende temperaturen.

Bekijk het complete aanbod snijmachines voor vlees en ons nieuwste machine

maalmolen

Mosterdmaalmachine

Een mosterdmaalmachine waar u ten volle gebruik van kunt maken, waar u uw productieproces niet voor hoeft te onderbreken en die u jarenlang veelvuldig kunt gebruiken? Dan bent u bij Urschel aan het juiste adres. Een mosterdmaalmachine die u bij Urschel bestelt zal, bij een optimale afstelling, uitstekend zijn werk doen. Onze mosterdmaalmachines zijn betrouwbaar, krachtig en innovatief. Ze zijn net als alle andere machines in de Comitrol® Processor lijn ontworpen voor een maximale productiviteit en energie-efficiëntie.

Het complete aanbod mosterdmaalmachines.

Friet snijmachine

Snel en nauwkeurig friet snijden gaat u met gemak af wanneer u kiest voor een van de friet snijmachines van Urschel. Krachtige machines, die veelal ontworpen zijn voor continu gebruik. Met onze friet snijmachines wint u tijd en bespaart u kosten. Dankzij het machinaal en nauwkeurig snijden is er veel minder sprake van afval en beschikt u snel over grote hoeveelheden friet. Ondervindt u onverhoopt toch problemen of heeft u nieuwe onderdelen nodig, ook dán is Urschel er voor u. Wij zorgen ervoor dat nieuwe onderdelen voor uw friet snijmachine niet pas na een paar dagen, maar al na enkele uren worden verzonden. Hierdoor kunt u snel weer verder.

Veel verkochte friet snijmachines.